TT Estate toteuttaa tuotanto- ja toimitiloja Blue Industry Parkiin

Rakennamme jatkuvasti uusia toimitiloja keskeisille sijainneille.

Blue Industry Parkiin tuotanto- ja toimitiloja rakentava TT Estate pitää telakan läheisyyttä suurena vetovoimatekijänä. Yleisesti ottaen alueella olevat tuotanto- ja toimitilat ovat varsin isoja, yli 1000 m² luokkaa, mutta TT Estate keskittyy pienempien yritysten tarpeisiin tarjoten alle 500 m² tiloja.

“Kaikki tilat soveltuvat sekä tuotanto- että varastokäyttöön. TT Estate erottuu muista toimijoista kokonaislaatuasteella”, kertoo myyntipäällikkö Mikko Ahonen. Tarjottavilla tiloilla on omat tontit, niissä on maalämpö ja aurinkopaneelit katolla, joka mahdollistaa alhaisemmat vastikkeet. Tämän Lisäksi tiloja voidaan hallinnoida etäohjauksen avulla, joten esimerkiksi lämpötilaa ja sähkönkulutusta pystytään jatkuvasti optimoimaan.

TT Estatella on ollut yhteistyötä Blue Industry Parkin kanssa jo kahden vuoden ajan ja tänä aikana he ovat onnistuneet myymään peräti 40 prosenttia alueen tiloistaan. Ahosen mukaan alueen kysyntä on ollut aloituksesta asti kovaa ja se tuntuu myös jatkuvan.

Ahonen näkee, että alue tulee olemaan hyvin erilainen muutaman vuoden kuluttua, kun TT Estaten rakennushankkeet valmistuvat. Toukokuussa alkavat maanparannustyöt ja pian sen jälkeen rakennustyöt. Blue Industry Parkin toimitusjohtajan Tero Lahden kanssa on ollut helppo tehdä yhteistyötä, ja hän on ollut ahkera auttamaan kaikissa asioissa, joten myös jatkoa tullee seuraamaan, kiittelee Ahonen lopuksi toiminnan sujuvuutta.

Kiinnostaako tuotanto- ja toimitilat Blue Industry Parkissa?

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top