Turku liiketoiminta- ja elinympäristönä

Turku on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, ja se on vuosikymmenien ajan ollut tärkeä liiketoiminnan keskus. Kaupungin vahvuudet liiketoiminta- ja elinympäristönä ovat moninaiset, ja ne ovat houkutelleet yrityksiä ja asukkaita kaupunkiin ympäri maailmaa. Yksi Turun tärkeimmistä vahvuuksista on sen sijainti. Kaupunki sijaitsee strategisesti Suomen lounaisrannikolla, mikä mahdollistaa hyvät yhteydet muihin eurooppalaisiin kaupunkeihin ja maihin. Satamien, lentokentän ja moottoriteiden ansiosta Turku on helposti saavutettavissa ja liiketoiminnan harjoittaminen kaupungissa on vaivatonta.

Yksi Turun tärkeimmistä vahvuuksista on sen sijainti. Kaupunki sijaitsee strategisesti Suomen lounaisrannikolla, mikä mahdollistaa hyvät yhteydet muihin eurooppalaisiin kaupunkeihin ja maihin. Satamien, lentokentän ja moottoriteiden ansiosta Turku on helposti saavutettavissa ja liiketoiminnan harjoittaminen kaupungissa on vaivatonta.

Turku on myös tunnettu vahvasta osaamisestaan. Kaupunki on Suomen vanhin yliopistokaupunki, ja siellä sijaitsevat Turun yliopisto ja Åbo Akademi tarjoavat korkealaatuista koulutusta monilla eri aloilla. Yliopistojen lisäksi kaupunkiin on sijoittunut lukuisia tutkimuslaitoksia ja innovatiivisia yrityksiä, jotka edistävät kaupungin innovaatiotoimintaa ja auttavat yrityksiä kehittämään uusia tuotteita ja palveluita.

 

Turku on myös erittäin monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen lukuisia mahdollisuuksia. Kaupungissa on paljon tapahtumia ja kulttuuritapahtumia, joissa voi tutustua niin paikalliseen kulttuuriin kuin kansainväliseenkin. Turussa on myös paljon luontoa ja kauniita maisemia, joten kaupunki on erittäin miellyttävä asuinpaikka.

Kaupungin elinkeinorakenne on monipuolinen, ja se tarjoaa mahdollisuuksia eri alojen yrityksille. Turku on vahva teollisuuskaupunki, ja siellä toimii useita kansainvälisiä yrityksiä eri aloilta. Lisäksi Turku on kasvava matkailukohde, ja matkailualan yritykset ovatkin tärkeä osa kaupungin elinkeinorakennetta.

Artikkelit

Turun seudun meriteollisuuden alihankintaverkosto osa 1

Blue Industry Park on luotu ennen kaikkea Turun seudun meriteollisuuden alihankintaverkoston tarpeita ja lisäarvoa silmällä pitäen. Lisäksi ensimmäiset toimitilasopimukset sijoittumisesta alueellemme on jo allekirjoitettu alihankintayritysten kanssa. Joten siksi sukellamme tällä kertaa

Lue lisää

Koulutuksen vaikutus laivanrakennuksen laatuun

Blue Industry Park on Turun telakka-alueelle rakentuva Euroopan johtava meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä. Se kokoaa omien alojensa edelläkävijät uuden liiketoiminnan kehittyneimpien teknologioiden ja ensiluokkaisten logististen yhteyksien äärelle. Me Blue Industry

Lue lisää
Ajankohtaista

Mitä Blue Industry Parkille kuuluu?

Blue Industry Parkin kehitys on edennyt nopeasti kevään 2024 aikana. Kuten aiemmin kerroimme, Blue Industry Parkin ensimmäinen kiinteistö valmistui viime vuoden lopulla Yard Park -alueella. Toisen kiinteistön rakentaminen alkaa vielä tänä

Lue lisää

Osallistu Blue Industry Parkin messuarvontaan!

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Blue Industry Park on mukana Turun Messukeskuksessa 15.5. – 16.5.2024 pidettävissä Navigate 2024 messuilla, samalla arvomme messujen kunniaksi Würthin täynnä työkaluja olevan työkaluvaunun (arvo n. 800

Lue lisää
Blue Industry Park on muutosta johtavien yritysten ja organisaatioiden tiivis ja monimuotoinen yhteisö, jossa kasvumahdollisuuksilla ei ole rajoja.
Blue Industry Parkin energiatehokkuuteen, hävikin minimointiin ja hiilineutraaliuteen kiinnitetään huomiota jo rakennusvaiheesta lähtien.
Turku on tunnettu meriteollisuuden osaamisestaan. Blue Industry Park tuo yhteen valmistavan työn, tutkimuksen ja tuotekehityksen parhaan osaamisen.

Turku on yksi Suomen talouselämän kasvukeskuksista. Se tarjoaa loistavat edellytykset meri- ja valmistavan teollisuuden menestykselle.

Scroll to Top