Miksi BIP?

Edelläkävijöiden yhteisö

Blue Industry Park tarjoaa yrityksille täysin uudenlaiset mahdollisuudet kestävään kasvuun: Innostavassa ja monialaisessa ekosysteemissä kaikenkokoiset yritykset ja organisaatiot voivat kehittää liiketoimintaansa joustavin resurssein, ilman epäolennaisia investointeja. Turun telakka-alueelle nousevan Blue Industry Parkin tavoitteena on olla Euroopan mittakaavassa johtava meri- ja valmistava teollisuuden tuotanto- ja innovaatiokeskus. Alue palvelee kaikenkokoisia yrityksiä. Blue Industry Parkin kilpailuetuna on alueen yritysten ja muiden toimijoiden yhteistyöstä syntyvä synergia: yhdistämällä teollisuuden resurssit ja osaamisen Blue Industry Park luo parhaat puitteet tuotannolle, tuotekehitykselle ja tutkimukselle.

Vastuullisuus

Blue Industry Parkin energiatehokkuuteen, hävikin minimointiin ja hiilineutraaliuteen kiinnitetään huomiota jo rakennusvaiheesta lähtien.

Työvoima, tutkimus ja kehitys

Turku on tunnettu meriteollisuuden osaamisestaan. Blue Industry Park tuo yhteen valmistavan työn, tutkimuksen ja tuotekehityksen parhaan osaamisen.

Liiketoiminta-
mahdollisuudet ja kilpailukyky

Blue Industry Park on muutosta johtavien yritysten ja organisaatioiden tiivis ja monimuotoinen yhteisö, jossa kasvumahdollisuuksilla ei ole rajoja.

Turku liiketoiminta- ja elinympäristönä

Turku on yksi Suomen talouselämän kasvukeskuksista. Se tarjoaa loistavat edellytykset meri- ja valmistavan teollisuuden menestykselle.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta lomakkeesta.


Tero Lahti
+358 50 482 1734
tero.lahti@blueindustrypark.com

Scroll to Top