STC Yard Park

Logistiikka- ja tuotantotilaa
Blue Industry Park -alueella

Rakennamme yhteistyössä SRV:n kanssa Turun telakka-alueen välittömään läheisyyteen modernia logistiikka- ja tuotantotilaa, joka yhdistää logistiikan ja tuotannon toimintoja. STC Yard Park on osa alueelle rakentuvaa Blue Industry Parkia, joka on meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä.

Sopii monenlaisille toimijoille

STC Yard Park sopii logistiikkapalvelujen tuottamiseen ja mahdollistaa esimerkiksi varastoinnin ulkoistamisen meriklusterin tai muiden alojen toimijoille. Lisäksi samaan yhteyteen rakennamme neljä erillistä tuotantotilaa, jotka sopivat hyvin esimerkiksi alueella toimiville alihankkijoille tai muille tuotannon ja kokoonpanon yrityksille.

Loistava sijainti Turun ja Naantalin satamien läheisyydessä takaa sen, että STC Parkin tilat sopivat erinomaisesti kaikkien alojen toimijoille, jotka tarvitsevat logistiikka- ja tuotantotiloja.

Suunnitellut tilat

Logistiikkatilan pinta-ala on noin 6 700 m2 ja se mahdollistaa korkeana tilana yli 16 000 lavapaikkaa. Kohteeseen voidaan toteuttaa muun muassa parviratkaisuna toimisto- tai lisävarastointitilaa. Suunnittelemme toimivan ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa. Logistiikka-alan vapaakorkeus on 12,5 metriä.

Tuotantotilat ovat kooltaan noin 380–430 m2. Yritysten tilojen yhteyteen on mahdollista toteuttaa parviratkaisuina myös 54 m2–159 m2 kokoisia toimisto- tai muita tiloja. Tuotantotilojen vapaakorkeus on 12,5 metriä ja niissä on siltanosturivalmius.

Energiatehokas ja vastuullinen

STC Yard Park on suunniteltu elinkaariviisaaksi ja se on koko elinkaareltaan nettopäästötön. Ylläpitoenergia pyritään tuottamaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten maalämmöllä ja aurinkokeräimillä.
Tilat rakennetaan LEED-ympäristösertifikaatin tasoisiksi.

Kohteen tiedot

Lisätietoja kohteesta​

Ari Niemelä
+358 40 590 3852
etunimi.sukunimi@srv.fi

Rakennamme yhteistyössä SRV:n kanssa samalle alueelle myös BIP Logistiikan,
jossa on vuokrattavana logistiikkatilaa.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta lomakkeesta.


Tero Lahti
+358 50 482 1734
tero.lahti@blueindustrypark.com

Täytä lomake alta ja olemme sinuun pian yhteydessä!
Scroll to Top