Räätälöidyt tilat tuovat tehokkuutta hitsauslaitepalveluita tarjoavan PVJ Weld Oy:n toimintaan

Hitsauspalveluita tarjoavan PVJ Weldin toimitusjohtaja Petri Mäkelä tarttui tilaisuuteen välittömästi kiinni, kun tieto uusista tiloista telakka-alueella saavutti hänet.

– Meillä oli tarve saada lisää tilaa ja kun sain vinkin Blue Industry Parkista, halusin heti lisätietoja ja esittelyn alueesta. Sieltä oltiin nopeasti yhteydessä, eikä mennyt kuin viikko niin olin varannut meille sopivimmat tilat. Kaikki yhteydenpito oli tilojen tarjoajien puolesta nopeaa ja joustavaa, kiittelee Mäkelä.

Uusi on aina uusi

– Onhan se hienoa päästä uusiin tiloihin. Siirrämme nyt osan toiminnastamme telakka-alueen parakeista uuteen halliin. Sijaintimme alueella on mitä parhain. Toimimme laatua vaativassa telakkateollisuudessa ja tilojen on vastattava tarpeita. Meille tulee modernit huoltotilat ja saimme vaikuttaa jo rakennusvaiheessa kaikkeen, mikä tukee meidän toimintaamme. Uusi on aina uusi ja räätälöity tila meidän tarpeisiimme on mitä hienoin ratkaisu. Halliin on lisäksi mahdollista rakentaa vielä toinen kerros toimistotiloiksi, Mäkelä kertoo tyytyväisenä.
Vuonna 2007 perustettu PVJ Weld Oy tarjoaa saumatonta hitsauslaitepalvelua laivanrakentajille. Hitsausratkaisut telakoilla kattavat kaiken hitsauskoneisiin liittyvän laitteiden myynnistä huoltoon ja verifiointiin sekä vuokraukseen. Paikallisena toimijana yritys pystyy tarjoamaan varmat ja nopeat palvelut tuotannon tarpeisiin.

Yhteystiedot:

Petri Mäkelä
PVJ WELD OY
+358 40 558 8581
www.pvj.fi

Scroll to Top