Palvelut

Tutustu alueella sijaitseviin palveluihin

Varasto- ja tuotatotilat

Blue Industry Parkin alueella avautuu uusia toimitiloja loppuvuodesta 2023. 185-tien varrelle rakennettavat TT Estaten vuokrattavat hallitilat ovat monikäyttöisiä, ja ne ovat loistava valinta esimerkiksi meriteknologian yrityksille ja Turun telakan toimijoille.

Palveluntuottaja

Würth on palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Centerin kautta koko maan kattavasti. Lähes tuhat asiakaspalvelun Würth-ihmistä pitävät teollisuuden pyörät pyörimässä ja helpottavat asiakkaan arkea. 

Rakennusalan kehittäjä

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä.

Opasteasiantuntija palveluksessasi

Marahrens tarjoaa oikean ratkaisun opastetarpeisiisi. Olemme asiantuntevia kumppaneita suunnittelusta, rakentamisesta ja tuotannosta aina asennukseen asti. Valmistamme tarvitsemasi yksinkertaisesta kyltistä digitaaliseen opastusjärjestelmään – standardoituna tai räätälöitynä!

Laivojen sisustukset laadukkaasti

Oy Rom Team Asennus Ltd toteuttaa laivojen sisustustyöt ja laivaremontit vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Hoidamme huolella niin seinätyöt, kattotyöt kuin kalusteasennuksetkin. Teemme tarvittaessa myös pieniä metallitöitä, kuten seinien ja lattioiden metallirakenteita.

Scroll to Top