Palveluntuottaja

Würth tuo palvelunsa lähelle

Telakka-alue muuttuu ja Würth sen mukana. Blue Industry Park tarjoaa ja myy Würthille erinomaiselta sijainnilta tontin, jolle Würth aikoo tulevaisuudessa rakentaa uudisrakennuksen.

Würth ei ole tavarantoimittaja vaan palveluntuottaja

Würth on palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Centerin kautta koko maan kattavasti.

 

Lähes tuhat asiakaspalvelun Würth-ihmistä pitävät teollisuuden pyörät pyörimässä ja helpottavat asiakkaan arkea. Nopeus, innovatiivisuus ja luotettavuus merkitsevät asiakkaalle säästöä ja helppoutta.

 

“Olemme olleet telakka-alueella vuodesta 2001 saakka. Maailma muuttuu ja tilan tarvekin sen mukana, koska tehdään yhä isompia laivoja ja sitä kautta meidänkin tuotteitamme halutaan yhä valmiimpina osakokonaisuuksina. Tämän suuntauksen johdosta me ja myös muut laivanrakennusketjun toimijat tarvitsemme tulevaisuudessa telakka-alueen läheltä lisää, uusia ajanmukaisia toimitiloja. Olemme aina pyrkineet ennakoimaan ja olemaan mielellään muutama vuosi edellä. Tarvitsemme ajanmukaisia tiloja. Vakavarainen yritys, pitkäjänteistä työtä tehdään”, kertoo Würthin aluejohtaja Kimmo Ranta.

 

Ranta jatkaa: “telakkaa ja meidän Suomessa olevaa osaamista on vaikea siirtää muualle ja tuotteet pysyvät. Olemme luottavaisia siitä, että telakkatoiminta pysyy ja kehittyy. Yhteistyö Blue Industry Parkin kanssa on sujunut aina erinomaisesti alusta asti ja löysimme parhaan mahdollisen tontin meidän toimintaa ajatellen. Tontin parhaan mahdollisen sijainnin sekä Merilinjan sujuvien liikenneyhteyksien johdosta näemme positiivisena, tehokkuuttamme parantavana mahdollisuutena palvella myös muita asiakkaitamme, jotka operoivat lähialueella, Meyerin telakka-alueen ulkopuolella”.

Würth kehittää toimialan käytäntöjä ja toteuttaa asiakkaille aikaa, vaivaa ja rahaa säästäviä palveluita ja edistyksellisiä tuotteita. Würth muuttaa tapoja toimia ja poistaa turhaa hukkaa.

Säästäväisyyttä kukkaroa ja ympäristöä kohtaan

Würthin toiminta perustuu säästäväisyyden asenteeseen ja kerralla oikein -periaatteeseen. Sertifioidut ja toimintaan vuosien kuluessa vakiintuneet järjestelmät ovat jatkuvan parannuksen ja kehityksen kohde.

“Ympäristökuormituksen osalta Würth kokee olevansa asiakkaitakin vahvemmin tilivelvollisia seuraaville sukupolville. Tavoittelemme jatkuvasti pienentyvää ympäristön kuormitusta etsimällä välittömiä vaikutuksia fiksummista varastoinnin, kuljetuksen ja pakkaamisen ratkaisuista”, Ranta lisää ja on täten täysin samoilla linjoilla Blue Industry Parkin kanssa.

Tästä on hyvä rakentaa pitkä ja kestävä yhteistyö.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta lomakkeesta.


Tero Lahti
+358 50 482 1734
tero.lahti@blueindustrypark.com

Täytä lomake alta ja olemme sinuun pian yhteydessä!
Scroll to Top