Blue Industry Parkin sijainti on täydellinen

Nopeasti kasvanut autojen itsepesupalvelua ja huoltohalleja tarjoava Easy Garage 247 Oy löysi täydellisen sijainnin Blue Industry Parkista.

– Meillä on nyt 17 hallia, 13 eri paikkakunnalla. Turun seudulla Blue Industry Parkin sijainti vastasi täydellisesti tarpeisiimme, kertoo Easy Garage 247 Oy:n toinen osakas Iikku Riepponen.

– Nopeasti kasvanut kysyntä on johtanut nopeaan laajenemiseemme ja hallien sijainti on ensiarvoisen tärkeä kriteeri uusia toimipisteitä avatessa. Eivätkä kaikki tilat sovellu lainkaan pesu- ja huoltohalleiksi, sillä rakenteiden pitää olla vesitiiviit ja lattiavahvuuden tulee kestää autonostimen painon. Myös hallin koon ja korkeuden on vastattava tarpeita, hän selventää.

– Upouudet halliosakkeet valmistuivat Blue Industry Parkin alueelle viime vuoden lopulla ja nyt odotamme innolla uuteen halliimme muuttoa maaliskuussa. Haluamme olla mahdollisimman hyvin saavutettavissa Turun lisäksi myös ympäristökunnista, siksi Gotlanninkatu oli meille oikea osoite, Riepponen kiittelee.

Yhteystiedot:

Iikku Riepponen
Easy Garage 247 Oy
+ 358 44 775 6610
www.easygarage247.fi

Scroll to Top